Potrčko

potrcko logo 220x50

Radnja POTRČKO se nalazi u Šidu sa sedištem u ulici Matije Gubca 79, otvorena je sada već davne 2011 godine u aprilu mesecu i iza sebe ima zavidan broj zadovoljnih mušterija i poslovnih partnera.

       Radnja POTRČKO je prvenstveno uslužne delatnosti, sa ciljem da pronađemo zajedničku dobit sa svim mušterijama i da vam sa svojim kvalitetom usluga učinimo život jednostavnijim. Način na koji POTRČKO radi je veoma jednostavan. Vi naručite preko sajta ili pozovete na jedan od telefona i poručite robu, mi je kupimo i donesemo na vašu adresu, a vi bez izlaska iz svog doma platite uslugu plus iznos na računu, u slučaju da stvari donosimo od prijatelja ili  rodbine plaćate samo uslugu.

        POTRČKO vam nudi najširi asortiman ponuda koji se svakim danom proširuje. Iz ponude možemo izdvojiti ono najčešće: dovozimo robu od prijatelja i rodbine, donosimo i odnosimo poklone,vozimo piće, donosimo lekove, prevozimo građevinski materijal, prevozimo cevi do 6m, dostavljamo ugalj drva brikete,donosimo gorivo, šlepamo da upalite, donosimo plin,  prevozimo živu stoku i sve ostale sitnice koje vam trebaju tu je POTRČKO.

escort1

Ako ste malo popili, ako vam je zima, ili vam je vrućina, ako kiši ili vetar duva, nema ko da vam donese? Nemate automobile? Imate automobil, ali u poslu ste ili vas mrzi, pozovite POTRČKA i vidićete da vam se isplati. Nije nam cilj da vas zamenimo u svakodnevnim poslovima ali nam je cilj da te poslove olakšamo i budemo tu uvek kad vam zatreba.

Kontakt forma

Unesite podatke, komentar i ocenite naš rad

Naziv :         Potrčko Šid

Delatnost:   Prevoz i dostava robe

Email:          potrckosid@gmail.com

Telefon:       +381 060/0343334