Uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Potrčko.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Potrčko.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Internet prodavnice Potrčko.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa lista. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Potrčko.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog
Ukoliko koristite Potrčko.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Potrčko.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti Potrčko.com uz nadzor roditelja ili staratelja. Potrčko.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije Potrčko.com će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Opisi proizvoda
Potrčko.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Potrčko.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju, a mi ćemo vam vratiti novac.

 

Cene proizvoda
Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Potrčko.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Potrčko.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz obavezno obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja, ili usled nedostatka proizvoda.

 

Radno vreme
Online prodavnica Potrčko.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji 365 dana u godini ali se dostava artikala obavlja u radno vreme firme potrcko pod uslovima dole navedenim. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

 

 

DOSTAVA

Naručena roba preko sajta potrčko.com se dostavlja radnim danom u periodu od 14 do 17 časova

REKLAMACIJE
U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.